Zoek & boek

Groepsreis

  • Vergelijk alle wandelvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

De vele voordelen van het boeken van een wandelvakantie als groepreis

Dankzij de georganiseerde reizen van grote reisaanbieders onbezorgd wandelen in groepsverband. Niet alleen binnen vele Europese landen, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld in Nepal of Marokko. Overweeg je voor je aankomende wandelvakantie één van de groepsreizen, aarzel dan niet om deze te boeken. Een wandelvakantie in een groep heeft voor jou als actieve reiziger tal van voordelen. Je boekt een wandel groepsreis al vanaf 3 dagen of 4 dagen, afhankelijk van je bestemming. Ook 7-daagse, 10-daagse of langere vakanties zijn mogelijk.

Wandelvakanties
Waar wacht je nog op?

Boek direct je wandelvakantie groepsreis

Wandelreis

Je wandelvakantie in een groep tot in de puntjes geregeld

Het vastleggen van een wandelvakantie in een groep laat je geheel over aan één van de reisaanbieders die je via WandelvakantieDirect.nl vindt. De reisorganisaties hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jij voorafgaand aan en tijdens je sportieve reis nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten. Zo worden bij een wandelvakantie als groepsreis je vlucht of andere vervoermiddel en ook je accommodaties vastgelegd. Het enige wat je hoeft te doen, is op tijd op het aangegeven verzamelpunt of op het vliegveld te zijn.

Top 5 wandelvakanties groepsreizen

Populaire wandelvakanties groepsreizen

Wandelreis Wales, 8 dagen

Wandelvakantie Turkije, 8 dagen

Wandelreis Zuidwest Engeland (Cornwall), 8 dagen

Wandelreis Noorwegen, 8 dagen

Wandelreis Marokko, 8 dagen

Wandelen in groepsverband betekent geen tekort aan vrijheid

Veel reizigers zijn bang om met een wandelvakantie als groepsreis hun vrijheid te verliezen. Echter is dat een ongegronde angst. Wie gaat wandelen in groepsverband, zit namelijk echt niet 24 uur per dag aan zijn reisgenoten vast. Boek je je wandelvakantie in een groep, dan bestaat er altijd een goede balans tussen het wandelen en de rustmomenten. Tijdens die rustmomenten kies je zelf of je het gezelschap van je reisgenoten opzoekt of niet. Dus of je samen een terrasje pakt, of in de zon een boek gaat lezen, is geheel aan jou.

Je ontmoet tijdens een groepsreis interessante mensen

Kies je voor een wandelvakantie uit één van de groepsreizen, dan staat dat garant voor mooie ontmoetingen. Reizigers die voor actieve wandelvakanties kiezen, hebben vaak dezelfde interesses. Niet alleen wat betreft het actieve aspect, maar ook is er vaak een raakvlak wat betreft de liefde voor flora en fauna. Wie gaat wandelen in groepsverband, ontmoet niet zelden mensen waarmee men ook na de reis nog contact houdt en wie weet samen een volgende reis boekt. Ook verschillen tussen groepsgenoten kunnen juist een interessant element vormen. Je leert altijd wel iets van elkaar.

Kies voor je wandelvakantie uit één van de groepsreizen

Behalve deze voordelen kan wandelen in groepsverband ook een duwtje in de rug zijn om nu echt eens die actieve vakantie te boeken. Of om die wandelvakantie te boeken naar de bestemming waarvan je het niet zag zitten om deze in je eentje te bezoeken. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan onze vergelijkingswebsite WandelvakantieDirect.nl eens en ontdek welke mogelijkheden de diverse reisorganisatie voor je hebben. Of je nu op zoek bent naar een weekendbreak of een bestemming om een twee weken durende vakantie mee in te vullen, je vindt altijd wat je zoekt.

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over wandelvakanties?

Erik helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw ideale wandelvakantie of bij het vinden van de juiste reisorganisatie? Wil je meer weten over wat een wandelreis inhoudt en welke prachtige plekken je kunt ontdekken? Of ben je gewoon benieuwd naar de beste maanden om op wandelavontuur te gaan?

Erik expert Wandelvakantie
Erik Wandelvakantie expert
  • Vergelijk alle wandelvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met wandelvakanties voor je…